itle>lilla sockersöta -

Äntligen..

Äntligen har jag börjat träna igen..började med att springa igår å träna mage å rygg, det var riktigt tungt men UNDERBART. Har lovat mig själv att jag ska gå sakta framåt å inte stressa på för mycket (som är så himla lätt att råka göra, man vill liksom bli bäst på en gång)..ska ta det i ett väldigt lugnt tempo (tror min förslappade kropp behöver det), så idag la jag bara på 5min extra utöver det jag sprang igår på bandet å så cyklade jag i ynka 10min efter det, å så avslutade jag med mage å rygg..kan inte ens komma ihåg att det nånsin varit så här tungt att komma igång igen, men det är klart jag är ju också några kilon tyngre än jag nånsin varit innan graviditeten oxå så det har väl kanske med det å göra. Härligt är det iallafall att få ta ut kroppen ordentligt:)

När jag kom hem med Bebban idag från dagis tyckte jag att hon kändes varm, så jag kollade örontempen å den visade 39.7..stackars liten sjuk IGEN.
Tur hon e skapligt pigg å glad ändå, för jag är ju tyvärr tvungen att lämna iväg henne denna helg med:(
Hon ska va hos sin farfar å super goa å braiga Marita, så jag vet att hon får det toppen (å Peter kommer ju oxå att vara där när han inte jobbar)..men trots det så är det inge kul å va utan mitt lilla hjärta å framför allt inte när hon e sjuk.
Nu mår hon ju som sagt bra fast hon har feber, men skulle hon bli sämre så är det ju bara att Peter kör hem henne hit så får jag ta ut VAB istället.
Jag saknar iallafall min lilla galning redan..tänker på henne hela tiden!!!

Den 23/5-08




Ikväll ska mina arbetskamrater ut å parta, skulle gärna ha följt med men jag jobbar ju som sagt i helgen så det går ju inte..men det dröjer säkert inte allt för länge tills nästa gång heller..

Ha en fantastisk fredag!!
kram




Skansen och Aquaria

Gårdagen var superhärlig! Väl på Skansen vände vi på vagnen så att Ebba skulle se så mycket som möjligt (i vanligt fall så sitter Ebba mot mig)..perfekt.






Försökte lägga upp en film på E när hon kollar in fiskarna på Aquaria, men lyckades tyvärr inte.

När vi kom hem från Sthlm så åkte vi å hälsade på Katia å Alicia, mina fina tjejer:)

Idag har jag vart på kurs med jobbet å slagits hela dan..Jisses vad kul det var, känner verkligen att jag har fått bra verktyg att kunna använda mig av ifall jag någonsin skulle bli överfallen, å jag är rätt grym ska ni veta;)

Imorn ska jag å Bitte iväg å träna på Friskis för första gången, får se hur det går..jag hittar inte ens nå träningskläder, kom på att de ligger nerpackade i en kartong hos morfar (frågan är om jag ens skulle få på mig de, skulle inte tro det). Fetto!! ;)

kram på er


PolleåJeppe

Jag jobbade inatt, men eftersom att jag är en väldigt väldigt snäll flickvän så tog jag Ebba till dagis i morse å lät Peter få sova ut..å efter det så var det försent å åka hem å sova, så jag åkte ner på stan till Polle istället å lät mig bli sminkad av henne. Efter det så gick vi å käka lunch på Thai Village:) Min favvo Thai!!!
 

Köpte nya söta glas också!! :)



Hemma hos Mani å Polli!


Så, det var min dag det..nu ska jag mysa å pussas med min miniälskling, å imorn ska vi åka till skansen:)
Pusshej


Måste bara..ha ha..

Malin ser fram emot att bli en riktig bullmamma ha ha ha




Kakan blev väääldigt god, å du passar verkligen in klockrent i det Desperate housewives område som du faktiskt bor i..så se upp alla grannmammor i South Carolina för här får ni en PERFEKT hemmafru att tävla med. Miiiihihi!

Saknar mitt lilla hjärta..

Har haft mycket för mig den här veckan..men höjdpunkten var ändå när Malin flög hit å övernattade hos oss i onsdags.
Malin bor i USA egentligen, men nu när hon blev med barn så bestämde hon sig för att åka till Lund å plugga klart sina studier. Duktig flicka det där:) När hon blir klar till våren sen så flyttar hon tillbax till USA igen, så jag hoppas att jag hinner träffa henne iallafall en gång till innan hon flyttar..men det är klart, det är ju en bit mellan Lund å Uppsala å båda har vi ju fullt upp hela tiden med vårt egna så vi får se hur det blir med det.

Det var jätteroligt å ha dig här gumman..saknar dig redan..

Lite bilder från i veckan..
   

Igår åkte Ebba å Peter till Sthlm, Ebba ska bo hos sin farfar i helgen (både Peter å jag jobbar) å Marita å faster Maria är ju där också såklart..så det blir nog ett riktigt kram o pusskalas.
Ebba ringde precis till mig nu när jag satt här å skrev..gullunge, jag saknar ihjäl mig efter dig. Det känns inte ett dugg roligt att va ifrån henne så här länge 2 HELA DYGN..fy sjutton, det är bara smärtsamt. Vill ha dig här NU mitt lilla hjärta!!!!!!


Får göra det bästa av saken å passa på att vara så effektiv idag som möjligt medans man inte har en Bebb runt benen..har lagat 2 maträtter alldeles nyss som ska frysas in å så ska jag städa nu å ta en låååång dusch efter det, sen ska jag krypa ner i sängen igen så jag orkar jobba inatt.
Får se bara om jag lyckas somna in, tycker att det är obehagligt att vara ensam hemma..jag trivs med att alltid ha folk ikring mig, de som känner mig de vet..jag är liksom aldrig själv. Men jag är väldigt trött redan, så jag hoppas att jag ska kunna somna på en gång ändå.

Ha en trevlig helg kära vänner!
TjingTjong!!


Fantastiskt

Igår ringde min farbror å berättade att han å Sari väntar tvillingar..jag är så lycklig, det är ju asballt ju..Wilmer ska få TVÅ småsyskon och jag å Polle ska få TVÅ små nya kusinjuveler:)
Å idag ringde min barndomsvän Malin å berättade att även hon väntar bebis..wow alltså, trippel-lycka för mig, livet är väl för härligt:)

I väntans tider..





Nu ska jag gå å sova för jag är världsatrött!!


Sov sött mina hjärtan!!! <3


Utmaning!

Jag har blivit utmanad av både Vicko å Majsan för ett tag sen!


-Gå in i mappen Mina bilder

-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.

-Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

-Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade.


På den här bilden får Ebba (4månader) träffa min gammelmormor (alltså Ebbas gammelgemmelmormor) för första gången. Sötisar!!

Längesen vi va å hälsade på nu, måste ta mig i kragen!!


Jag utmanar: Pauline (syrran), Tesse (tror dock att du redan har blivit utmanad tidigare!?), Pauline, Katia, Ullis och Hannah


Tack snälla rara!!

Idag kom min bästa Bitte över, hon hade med sig massa Boomerang-kläder som hennes dotter skickat med till Bebbo..så otroligt snällt TACK så hemskt mycket goa Myran:)

Hur söt å fin kommer inte Ebba att vara i dessa gobitar!?




TACK TACK TACK!!!!!!!!!!!!!!

Järnspikar!

MAGSJUKA is in da house...Bebb har kräkts hela natten........ATTANS (töntiga förbenade ord, vill egentligen skriva något helt annat).. ha ha.....eller skrattar gör jag definitivt inte just nu....

Tycker att jag är grymt duktig som håller mig från att svära i bloggen..Mitt nyårslöfte är ju att svära mindre, i bloggen lyckas jag rätt bra men i verkligeheten går det åt skogen..Fy bubblan för mig.


bye


Grisen o Kalven

Vi är hundvakt åt Sigge i några dagar, å idag fick grisen å kalven springa av sig i Storvad (heter det så?).
 


Nu under kvällen har jag å Peter vart på bio. Skönt å komma hemifrån lite grann:)


Hej!

I torsdags fick Ebba va hemma från dagis å så åkte vi till Nickis istället:)

    

Igår kom Katia, Alicia och Louise hit å alla sov över..värsta tjejligan, myspys.

Å idag kom Estridh å Pauline hit å lekte en stund innan vi gick ner på stan å fika..rena rama lyxen när båda småbrudarna sov under hela fikan..senare ikväll kommer Polle å Mani hit å ser melodifestivalen med mig å Ebba.
Är även bjuden på inflyttningsfest ikväll hos min kära Sandra, men jag lyckas inte nå henne på telefon..får se hur jag gör om jag blir lite mer taggat senare eller om jag bara vill va hemma å mysa.

Trevlig kväll!!!

För 100år sen..

..var jag 14år;)
Fy bubblan så kul vi hade det!!!!









Det här är Tesses bilder, jag har lånat de för att jag ska kopiera dem..men jag har inte tagit mig i kragen än å gjort det, men snart så.
Mina bilder är av nån anledning hemma hos morfar, måste iväg å hämta de nån dag..det är så himla kul att sätta sig å bläddra i dem..massa gamla minnen som dyker upp:)

Sött

Alicia har glömt sitt hårspänne här tidigare, så jag testade att sätta dit den på Ebba imorse..lite väl optimistiskt kanske haha men såå sött å Ebba kände sig så fiiin:)

  







Teamwork!

igår var Ebba till dagis en stund (första gången på nästan 2 veckor), hon vart ledsen för första gången på dagis när jag lämnade henne..hon har blivit så himla mammig nu när hon har varit sjuk, pluttan.
Senare kom Katia å hämtade upp oss, så for vi hem till de å lekte en stund:)
 
Idag efter dagis hjälpte Ebba mig att diska medans jag lagade mat..teamwork;)





Nu har hon precis slocknat..19.00, lill tröttisen.
Vet inte hur jag själv ska kunna orka hålla mig vaken fram tills 22.40 då  Victoria Silvstedt - my perfect life börjar?!

Trevlig kväll!

Skojsigt värre!!














Tack Pauline för att du sminkade mig igår:) Me love you!!!!