Inga muckler här inte

Angående min viktuppgång så är det nog inte pga nå växande muskler för jag springer ju bara än så länge (ska snart börja komplettera med annat), utan jag börjar mer och mer tro att jag samlar på mig vätska (mina ben känns väldigt uppsvällda)..vad annars kan få en att öka i vikt så snabbt!? Frågan är nu bara vad det är som gör att jag samlar på mig vätska..jag är ju jätte duktig å dricka vatten å jag svettas grymt mycket när jag springer (jag dödar verkligen mig själv). Nån som har ett bra svar???
Deppigt är det iallafall när man kämpar för att gå ner i vikt å byxorna bara sitter tajtare å tajtare:(


Kommentarer
Postat av: Pauline

Tur att du är så jävla vacker och fin ändå strumpan!

2009-03-12 @ 10:17:31
URL: http://thepauline.blogg.se/
Postat av: veronica

det enda jag vet är att om man äter mkt salt mat så dricker man mkt och då ökar vätskan i kroppen. Det är vad min barnmorska sa till mig en ggn. Bra att dricka är det ju.. men kanske inte så mkt? vet inte.. kram

2009-03-12 @ 12:31:04
URL: http://mittlivsommor.blogg.se/
Postat av: vickan

benmuskler? eller kanske en minibebbo ;-) är nog bara tillfälligt om du dricker extra mkt eller så.. säkert borta i ett naffs!

2009-03-12 @ 14:51:17
URL: http://riisgrynet.wordpress.com
Postat av: Jennifer

Dricker inte mer än vanligt..men jag har ändå alltid vart duktig å dricka.

Ju mer man dricker destå mer vätska ska ju kroppen göra av med, så jag mena bara på att det är bra att jag dricker mycket.

Ni skulle ha sett mina ben imorse när jag kom hem från jobbet..där vars strumporna sitter var det hur djupa spår som helst, precis som när jag var gravid (men det är jag inte nu).

Undrar om kroppen chockar när jag svettas så mycket när jag tränar att den blir rädd å suger åt sig all vätska??? Vet att det låter strange, men jag har liksom ingen annan idé.

Får boka tid hos läkarn..tror inte att det här e nå bra.

Jaja, som sagt..det är tur jag e söt ändå;)



Puss på er!!!

2009-03-12 @ 16:04:46
URL: http://lillasockersota.blogg.se/
Postat av: Josse

När man börjar träna så är de vanligt att samla på sig vätska i början, det brukar försvinna efter ett par dagar! Särskilt om man får träningsvärk så blir man ganska "vätskig" och tung i kroppen. Träna på, och ha det så bra! MVH Josse

2009-03-13 @ 17:07:30
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0